GR. ALTIN2.875,16
BTC62.973,83
ETH2.539,37
LTC65,05
BNB568,69
SOL145,56
AVAX27,32
ADA0,351683
DOT4,32
21 Eylül 2024, Cts

Beşiktaş’tan Galatasaray’a ‘salıncak’ yanığtı: Edebinle sevin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray karşısında alınan 5-0’lık Süper Kupa zaferinin ardından dikkat çekici bir açıklama yaptı. Galatasaray Kulübü’nün geçen sezonki “salıncak” paylaşımına yanıt niteliğinde bir açıklama yapan siyah beyazlılar, Galatasaray’a “Bir dahakine edebinle sevin” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın resmi X hesabı, Süper Lig maçında Beşiktaş’ı 1-0 yendikleri maçın ardından sarı lacivert bir salıncağa bindirilmiş kartal paylaşımı yaptı. Siyah beyazlıların sert tepki gösterdiği bu paylaşım, o dönem iki camia arasında gerilime sebebiyet verdi.

Galatasaray’ı Süper Kupa’da 5-0 yenerek tarihi bir galibiyet imza atan Beşiktaş Kulübü, maç sonunda sarı kırmızılı ekibin ‘salıncak’ paylaşımını hedef aldı:

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadelesini başlattığı Samsun’a çıkmadan önce değerli annesi ve kız kardeşini, silah arkadaşlarının kurmuş olduğu ve Akaretler’de kapı komşuluğunu yaptığı Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne emanet etmiştir.

Anlaşılacağı üzere Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kurulduğu günden beri yalnızca vatanına ve milletine yürekten bağlı cumhuriyetin kurucu kadrolarıyla aynı davanın içinde yer almış, sonucunda da milli irademizin nişanesi olan şanlı cumhuriyetimiz ilan edilmiştir.

Kendi iç sorunlarını örtbas etmek ve kitlelerini konsolide etmek için ezeli rakibine saygısızlık yapanlar, Türk sporunun temiz kalmasından çok, daha da kirlenmesine hizmet etmektedirler.

Yetkililer, söylemlerine göre haberlerinin olmadığını ve “bir çalışanlarının hazırladığı” malum içerikten dolayı paylaşımların ardından özür dilemişler ve gönderinin derhal kaldırılacağını beyan etmişlerdir.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kendini kimseden özür dileyecek konuma düşürmez.

Ülkenin kurtarıcı ve kurucu iradesinin en önemli paydaşlarından biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne hiçbir hadsiz el dokunamaz, hiçbir kirli ağız leke konduramaz.

Her taraftar; takımının maçını heyecanla bekler, kazanmasını hayal eder. Sadece bizler, takımımızın nasıl oynayacağını ve nasıl kazanması gerektiğini deklare ederiz: “Şerefinle oyna, hakkınla kazan!”

Herkesin ezberinde olan bu şiarımıza sizler için tavsiye olması adına bir cümle daha ilave ederek manifestomuzu sonlandırıyoruz.

Bir dahakine edebinle sevin.

Reklam Alanı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!