GR. ALTIN2.992,50
BTC66.433,57
ETH2.506,42
LTC69,70
BNB582,32
SOL170,59
AVAX26,64
ADA0,348626
DOT4,19
24 Ekim 2024, Per

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ATO heyetiyle bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eylül ayında açıklanacak 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP) güncellemesi kapsamında önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Şimşek, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, ATO Yönetim Kurulu üyeleri ve ATO meclislerinin çeşitli sektör temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirtti.

Şimşek, ATO yetkililerinin gündeminde yer alan ve reel sektörü yakından ilgilendiren konular üzerinde durduklarını ve bu doğrultuda görüş ve önerileri aldıklarını ifade etti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin girişimciliğe, yenilikçiliğe ve yüksek katma değerli teknoloji üretimine dayalı, bilgi tabanlı ve rekabetçi bir ekonomik yapıya kavuşması, sürdürülebilir büyüme, üretim ve istihdamın artırılması için reel sektörümüzle ortak hareket etmeye büyük önem veriyoruz. Bu anlayışla, ticaret ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerimizin üretim, yatırım ve ihracatlarını artırmak için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, her zaman görüş ve önerileriyle çalışmalarımıza katkı veren ATO Başkanı Sayın Gürsel Baran’a, ATO yönetimine ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum.”

Şimşek’in açıklaması, reel sektörle iş birliği içinde ekonomik hedeflerin gerçekleştirilmesine yönelik kararlılığı vurgularken, OVP güncellemesinin de bu doğrultuda şekilleneceğini gösteriyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!