GR. ALTIN2.875,16
BTC62.911,42
ETH2.578,40
LTC67,34
BNB582,00
SOL144,44
AVAX27,03
ADA0,349173
DOT4,34
22 Eylül 2024, Paz

Beşiktaş, Sivasspor’u konuk ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 4. hafta karşılaşmasında Net Global Sivasspor’u konuk edecek.

Tüpraş Stadı’ndaki mücadele saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Ligde 3. haftayı bay geçen siyah-beyazlı ekip, geride kalan 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Açılış karşılaşmasında Samsunspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, taraftarı karşısında çıktığı ilk maçta da Antalyaspor’u 4-2 yenmeyi başardı.

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak Necip Uysal, karşılaşmada forma giyemeyecek. Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Vincent Aboubakar’ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın yeni transferi Felix Uduokhai, Sivasspor maçında görev alması halinde ilk kez Beşiktaşlı taraftarların karşısına çıkacak.

Eyüpspor – Trabzonspor

Trendyol Süper Lig’de heyecan Eyüpspor – Trabzonspor mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon Avrupa kupalarına veda ederek beklentinin uzağında kalan Trabzonspor, Eyüpspor karşılaşmasıyla çıkış arıyor. Trabzonspor 2. haftayı bay geçerken 3. hafta oynayacağı Kayserispor müsabakası ise Avrupa kupası maçıyla ertelendi. Sezonun ilk maçında ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Eyüpspor maçında galibiyetle tanışmak istiyor.

4. haftada oynanacak Eyüpspor – Trabzonspor mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Bozbey ve Suat Güz yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele 1 Eylül Pazar günü saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Başakşehir – Antalyaspor

Antalyaspor son olarak Hatayspor mücadelesini kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza yönetiminde ilk galibiyetini alan Antalyaspor, Başakşehir deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Ev sahibi takım ise Avrupa kupalarında aldığı galibiyetle birlikte Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Başakşehir ligde ilk maçında Rizespor ile berabere kalırken ikinci hafta ise Alanyaspor 2 farkla mağlup etmişti. Başakşehir, Antalyaspor karşısında üç puan hedefliyor.

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta heyecanı Başakşehir- Antalyaspor karşılaşmasıyla devam ediyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 1 Eylül Pazar günü saat 19.15’te başlayacak. Başakşehir – Antalyaspor heyecanı beIN Sports 2 ekranlarında olacak.

Reklam Alanı

Hatayspor – Samsunspor

Hatayspor ve Samsunspor arasında oynanacak mücadelenin detayları belli oldu. Thomas Reis yönetiminde sezona başlayan Karadeniz ekibi son olarak ligde oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Özhan Pulat’ın çalıştırdığı Hatayspor ise Antalyaspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Hatayspor’da kritik Samsunspor mücadelesi öncesinde Joelson Fernandes ve Carlos Stranberg’in performansları dikkat çekti.

4. haftanın kapanış mücadelesinde Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Karadeniz ekibi Samsunspor’u ağırlıyor.

Cihan Aydın’ın düdük çalacağı mücadele Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Hatayspor – Samsunspor maçı beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

KAYNAK: NTV Spor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!