GR. ALTIN2.825,59
BTC63.032,42
ETH2.428,93
LTC65,23
BNB563,71
SOL141,73
AVAX26,30
ADA0,352281
DOT4,26
19 Eylül 2024, Per

BBVA, Avrupa’da kurumsal kripto çözümlerini artırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

BBVA, İsviçre’deki hizmetlerine stablecoin USDC’yi entegre ederek kurumsal müşterilerin USDC’yi geleneksel yatırımlarla birlikte yönetmelerine olanak tanıdı. Bu hamle, verimliliği artırırken hızlı ve güvenli kripto ticaretine imkan sağlıyor. USDC eklemesi, Bitcoin ve Ether’in önceki entegrasyonlarını takip ediyor ve BBVA’nın müşterilere dijital varlık çözümleri sunma konusundaki taahhüdünü genişletiyor.

BBVA, İsviçre’deki Kurumsal Kripto Hizmetlerini Geliştiriyor

İspanyol bankacılık devi BBVA, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, İsviçre’deki kurumsal müşterileri için verimliliği artırmak amacıyla stablecoin USD Coin (USDC)’yi kripto varlık hizmetlerine dahil ettiğini duyurdu.

BBVA’nın İsviçre merkezli kurumsal ve özel bankacılık müşterileri artık USDC fonlarını geleneksel yatırımları ile birlikte yönetebilecekler. Banka şunları kaydetti:

USDC’yi, Avro, Dolar veya herhangi bir başka para birimine neredeyse gerçek zamanlı olarak değiştirebilir, saklayabilir veya otomatik olarak dönüştürebilirler. Bu entegrasyon ayrıca BBVA’nın kurumsal müşterilerinin kripto para borsalarındaki işlemlerini daha verimli ve hızlı bir şekilde yönetmelerini sağlar.

Yatırım fonu yöneticileri ve diğer büyük şirketler genellikle USDC gibi stablecoin’leri kripto para borsalarında ticaret yapmak için kullanır. Böylece işlemleri daha hızlı tamamlarlar. Ayrıca, varlıkları stablecoin’e dönüştürerek piyasa dalgalanmaları sırasında değeri korumak için diğer kripto paraların oynaklığını hedge etmenin bir yolunu sağlarlar.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!