GR. ALTIN2.832,84
BTC63.000,32
ETH2.467,26
LTC65,44
BNB566,19
SOL143,32
AVAX26,41
ADA0,351824
DOT4,28
20 Eylül 2024, Cum

Oba Makarnacılık’tan yeni açıklama: Fabrika da kâr kaybı da sigortalı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. (#OBAMS), Sakarya Hendek’teki makarna fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından üretim tesislerinin son durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yapılan açıklamaya “Söz konusu elim kazada bir çalışma arkadaşımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.” sözleri ile başlayan şirket, patlama sonrası üretim süreci hakkında kamuoyunu ve pay sahiplerini bilgilendirdi.

Şirket, hasar tespiti için sigorta şirketinin ekspertiz ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Oba Makarnacılık, Hendek’te patlama sonrası yanan fabrikanın yeniden faaliyete geçebilmesi için alınması gereken tedbirler ve yapılması gereken işlemler ile ilgili olarak sigorta şirketinin hasar tespit çalışmalarının kesinleşmesinin beklendiğini ise ayrıca vurguladı.

Fabrikanın kar kaybı da dahil olmak üzere Tam Kapsamlı Sigorta Poliçesi’nin bulunduğu, kesin olmamakla birlikte, tesisin olağan üretim faaliyetlerine 3-6 ay arasında başlayabileceğinin öngörüldüğü ise özellikle belirtildi.

Makarna şirketi, patlamanın sebep olduğu hasarın mali boyutuna ilişkin tahminleri ve/veya bilgilerin, belirlendiğinde kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!