GR. ALTIN2.998,46
BTC68.256,44
ETH2.642,80
LTC75,06
BNB595,60
SOL159,41
AVAX27,85
ADA0,349819
DOT4,39
20 Ekim 2024, Paz

Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle herhangi olumsuz bir durum yaşanmazken, park halindeki araçların kısa süreli sallanması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 03.14’te Merkez üssü Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 1.2 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Isparta ve Eskişehir’de de hissedildi. Deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

ARAÇLARIN SALLANMASI KAMERADA

Öte yandan, deprem anında güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; park halindeki araçların kısa süre sallandığı anlar da yer aldı.

‘4 GİBİ SÖYLÜYORLAR AMA BEN 5 GİBİ HİSSETTİM’

Deprem anını anlatan vatandaşlardan Mehmet Gümüş, “4 gibi söylüyorlar ama ben 5 gibi hissettim. Bayağı bir şiddetliydi, ben oturuyordum. Oturduğum yerden bayağı bir sallandım. Korku dolu anlar yaşadım. Hemen komşuları bilgilendirdim aşağı inmeleri için. Bütün komşular aşağıya indi, şimdilik bir şey yok. Çok şükür bunu da atlattık” dedi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Valiliği de depreme ilişkin yaptığı açıklamada herhangi olumsuz bir durum olmadığını bildirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Saat 03.14’te merkez üssü Afyonkarahisar (Merkez) olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. 112 Çağrı Merkezi’ne şu ana kadar gelen herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Deprem sonrası ilgili tüm kurumlarımız çalışmalarını sürdürmektedir. İl ve ilçelerde ekiplerimiz taramalara devam etmektedir. Lütfen acil durum hattı olan 112’yi asılsız meşgul etmemeye özen gösterelim. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.” 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!