GR. ALTIN2.981,16
BTC67.886,03
ETH2.637,85
LTC72,13
BNB597,62
SOL153,59
AVAX27,61
ADA0,347078
DOT4,25
18 Ekim 2024, Cum

Pogba’dan Mourinho çıkışı: Manchester’a onun için dönmüştüm

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Doping yaptığı gerekçesiyle önce 4 yıl futboldan men cezası alan ancak 4 Ekim’de Spor Tahkim Mahkemesi CAS tarafından cezası 18 aya indirilen Paul Pogba, 10 Mart 2025’te sahalara geri dönecek. 31 yaşındaki Fransız yıldız, uzun süren sessizliğini bozdu. Açıklamasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’ya da değinen Pogba çarpıcı ifadeler kullandı.

”MANCHESTER’A ONUN İÇİN DÖNMÜŞTÜM”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile 2016’da birlikte çalışan Paul Pogba, “İlişkimiz, bir çiftin ilişkisi gibiydi. Sürekli ayrılıp barışıyorduk. Her şey harika başladı, Manchester’a geri dönmemin nedenlerinden biri oydu. Onunla konuştum ve beni geri dönmeye ikna etti. Bu ilişkinin nasıl bir kabusa ve ikimiz arasında sürekli bir kavgaya dönüştüğünü tam olarak bilmiyorum. Ben kavga etmedim. Kavgayı ben başlatmadım. Her teknik direktör ve oyuncu gibi anlaşmazlıklarımız oldu ama ona çok saygı duyuyorum ve yarın onu görsem kocaman sarılırdım. Ama bir gün birlikte oturup bu konuyu konuşmamız gerekecek.” dedi.

”TAKIM İLERLEMİYORDU, AYRILMAK İSTEDİM”

Pogba, “Mourinho’nun gittiği ve Solskjaer’in geldiği yıl United’daki en iyi sezonumdu. Ancak son maçtan sonra menajere ve Woodward’a (United’ın o zamanki genel müdürü) bunun benim son yılım olduğunu ve ayrılmak istediğimi söyledim. O zamanlar 27 yaşındaydım ve işler istediğim gibi gitmemişti. Her şeyimi vermiştim ama kulüp ilerlemiyordu. Aklımda ayrılmak vardı ve sezon öncesi geri döndüm çünkü profesyonel olmak istiyordum. Woodward’la bir çıkış yolu aramak için konuştum ama o bunu engelledi. Artık United için oynamak istemiyordum ama bir profesyonel gibi davranmak zorundaydım. Sonra sakatlıklar geldi.” diyerek sözlerini sürdürdü.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!