GR. ALTIN2.989,74
BTC68.006,92
ETH2.622,10
LTC72,55
BNB596,00
SOL153,52
AVAX27,48
ADA0,346437
DOT4,22
18 Ekim 2024, Cum

Efkan Ala’dan ‘çözüm süreci’ açıklaması: Masamızda yok

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, dün AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, çözüm sürecinin gündemde bulunmadığını belirterek, “Sorun da başka sorunlara sunulacak çözümler de çeşitlilik gösteriyor. Her seferinde aynı yöntemi izlemek zorunda değiliz ki.” diye konuştu.

İktidarın bir yeni çözüm süreci başlatma düşüncesinde olduğu yönündeki iddialara AK Parti’den açıklama geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, “Çözüm süreci gündemimizde bulunmuyor.” diyerek kesin bir ifade kullandı.

Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ala, “Sorun da farklı sorunlara bulunacak çare de farklı. Her seferinde aynı şeyi yapmak durumunda değiliz ki.” dedi. AK Parti’nin devrim niteliğinde reformlar yaptığının altını çizen Ala, “24 saat Kürtçe kanal yayın yapıyor. Bunlar aşıldı. O süreçlerin belli yerinde Ortadoğu tarumar oldu. Türkiye, o reformlarını yapmamış olsaydı Irak ve Suriye’ye döndürmek isteyen projelere yenilirdi.” diye konuştu.

YENİ ANAYASA TARTIŞMALARI

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

“Masayı bir kuralım. Tartışmak, konuşmak ve bir araya gelmek için anlaşalım.” ifadelerini kullanan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, “Orada herkes görüşünü söyleyecek.”

”DİYOLOGLAR ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, siyasette normalleşme adımlarına da diyalogların çok önemli olduğunu vurgulayarak “180 derece fikirler olsa da bunlar çok önemlidir.” ifadelerini kullandı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!