GR. ALTIN2.998,46
BTC68.214,05
ETH2.647,18
LTC75,25
BNB597,39
SOL156,71
AVAX28,03
ADA0,350685
DOT4,42
20 Ekim 2024, Paz

Kripto piyasası neden yükselişe geçti?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Kripto piyasası geçen hafta yükseliş eğilimindeydi ve bugün bunu genişletiyor. Bu kalıbın birkaç nedeni var ve en yenisi meme paralarını içeriyor. SHIB ve DOGE yükselmeye devam etti ve geçen hafta tüm kripto piyasasını güçlü bir şekilde geride kaldı.

Sonra tekrar, analistin daha fazla kazanç kriteri iyimserliği, değerleme konusundaki endişelere rağmen, yatırımcıların Bitcoin’e olan güvenini yansıtıyor.

Daha yakın zamanlarda, ABD başkanlık seçimleri sırasında Polymarket’in pazarlarını manipüle etme olasılığı dikkat çekti. Kriptoyu siyasi meselelerde hesaba katılması gereken bir güç haline getirdi.

Dahası, şu anda ABD genelinde ortaya çıkan yaklaşık 26 milyonluk bir “kripto oy bloğu” ile kriptolar, piyasanın yukarı yönlü yörüngesini artırarak siyasi dünyayı şekillendirmede ilgili hale geliyor.

Kripto Paralar Yönünü Yukarı Çevirdi

Kripto piyasasındaki artış bugün, 19 Ekim’de devam etti. Meme coin fiyatlarındaki yükseliş, yatırımcıların duygularını artırdı ve ekonomik görünüme yeni bir güven sinyali verdi.

Bu hafta Çin’in son teşvik çabalarında borç tavanını artırmasıyla ilgili bazı belirsizliğe rağmen, kripto varlıkları ve ABD borsaları önemli bir toparlanma gördü. Bu, topluluğun Ekim ayında beklenen kazanımları tanımlamak için kullanılan bir terim olan “Uptober” umutlarını daha da körüklemeye yardımcı oldu.

Son 24 saat içinde, toplam kripto piyasa değeri yaklaşık %1,3 artarak yaklaşık 2,33 trilyon dolara yükseldi. Meme coinlerin önderliğinde DOGE fiyatı yaklaşık %8 ve Shiba Inu fiyatı yaklaşık %3 arttı. Bu da tüm piyasaya daha da öncülük etti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!