GR. ALTIN2.997,80
BTC67.414,26
ETH2.668,94
LTC70,98
BNB598,91
SOL165,46
AVAX27,79
ADA0,358256
DOT4,38
21 Ekim 2024, Pts
featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

BORSA Manipülasyonlarının medya uzantısı

Bildiğiniz üzere Orhan Pala balıkçılıktan başladığı iş yaşamına muhabirlik yaparak devam etti sonrasında esas parayı medya tetikçiliği yaptığı BORSA GÜNDEM sitesinde tehdit, şantaj, para ile haber yapma, para ile haber silmekten kazanmıştı. Hatta öyle ki bu iddialar Sedat Peker’in videolarında da yer bulmuş İbrahim Kahveci’nin de Tuskon’nun Feridun üzerinden kurduğu internet sitesi olarak Orhan Pala’yı işaret etmişti.
Şu sıralar hizmetlerinin yani medya tetikçiliğinin karşılığında Enver Çevik ve Kemal Akkaya’dan hediye olarak aldığı MMCAS (MMC Sanayii ve Ticari Yatırımlar AŞ) ‘ni tetikçilik hizmeti karşılığında hediye olarak almıştı.

PARA İLE HABER YAPILIYOR, PARA İLE HABER SİLİNİYOR

Mesela örnek olarak:

https://www.borsaningundemi.com/haber/odastan-altin-madeni-girisimi-1378821

14 Ocak 2019 grafiği işaretlenmiştir
14 Ocak 2019 grafiği işaretlenmiştir

Manipülasyona destek olarak yapılan haberlerden biride bu altın madeni haberidir o tarih ve saatte ODAŞ hissesinin hareketleri kimlerin mal alıp verdiği ve tahtanın haberin yayınlanmasıyla birlikte yukarı doğru nasıl bir ivme kazandığı özellikle incelenmelidir.
O tarihte Nureddin Çevik Orhan Pala’yı telefonla arıyor böyle bir haber yapmasını istiyor tam yayınlama saatini de söylüyor Orhan Pala’da 10.000 TL karşılığında haberi yapıyor. Bir dostumuz bu olaya şahitlik ediyor ve Orhan Pala’nın bu haber neticesinde 10,000TL ücret aldığınıda kendisi bizzat duyuyor…

Enver Çevik ve Kemal Akkaya’nın maaşlı elemanı

2021 Aralık ayından beri yani yaklaşık 2,5 yıldır Enver Çevik ve Kemal Akkaya Orhan Pala’ya aylık para ödüyor.

Tetikçi Orhan Pala verilen talimatları yerine getiriyor.

Enver Çevik ve Kemal Akkaya ile çalışmayan halka açık şirketler ve patronlar Orhan Pala ve borsagündem.com-borsagundem.net- borsanıngündemi.com üzerinden tehdit ediliyor.

Tehdit sonucu aylık haraç ve reklam alınıyor. Ayrıca şirketler ve patronlar Enver çevik ve Kemal Akkaya ile çalışmak zorunda bırakılıyor.

Şirketler ve iş adamları tehdit ediliyor.

Reklam Alanı

Tetikçi Orhan Pala şu sıralar bazı iş adamlarına Enver Çevik ve Kemal Akkaya’nın yönlendirmesi ile karalayıcı algı operasyonu tarzında haberler yapmaktadır.
Mesela ismi bu manipülatör grup ile anılan Petrokent hisselerinde Miryarlık Değerleme tarzında haberler yaparak Enver Çevik ve Kemal Akkaya’nın 50 kat yükselttiği hissede mal boşaltılarak küçük yatırımcı zarara uğratarak hizmet ettiği ve manipülasyonu medya yolu ile kolaylaştırdığıda gözlerden kaçmamaktadır.

ORHAN PALA’NIN SERVETİ

Manipülatörleri aylık haraca bağlıyor.

Manipülasyon yapan kişileri yazmama karşılığında aylık haraç alıyor.

Muhabirlikten başladığı medyada şimdi 10 milyon TL sermayeli bir şirketi olan Orhan Pala’nın serveti merak konusu.

Orhan Pala’ya soruyoruz:

Kaç para servetin var?

– Servetinin kaynağı nedir?
– ⁠MMCAS’taki payını nasıl aldın?
-Bir dönem A1 Capital ve İnfo gibi aracı kurumları haber yapma ve ya yaptığın haberi silme yolu ile tehdit ederek para aldın mı?

-Borsa kulislerinde Borsa Gündem sitesi Ensari Deri için, “194 milyon lirayı bulan borç yükü altında ezilen şirket umudunu borsada arıyor. Yıllık finansman gideri 50 milyon, net işletme sermayesi eksi 32.8 milyon. Bir de patron halka arzdan 28 milyonu cebe atmayı planlıyor.” diye yazdı. Orhan Pala’nın haberi kaldırmak için Ensari Deri’nin patronu Muhammed Nuri Ensari’den yüklü miktarda para aldığı konuşuluyor. Kulislere göre Orhan Pala, Ensari Deri’den 250 Bin TL para aldığı konuşuluyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!