GR. ALTIN3.009,62
BTC67.745,38
ETH2.525,72
LTC70,59
BNB590,79
SOL175,21
AVAX26,78
ADA0,344453
DOT4,19
24 Ekim 2024, Per

Fenerbahçe, Manchester United’ı ağırlıyor: İşte muhtemel 11’ler…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’ı Kadıköy’de ağırlayacak. Teknik direktörler Jose Mourinho ve Erik ten Hag, baskı altında oldukları bir dönemde üç puan için mücadele edecek.

Mücadele öncesinde Fenerbahçe’nin 4 puanı bulunurken, Manchester United henüz galibiyetle tanışamadı ve 2 puanda. Her iki takım da gruptaki durumlarını güçlendirmek için bu maçı kazanmayı hedefliyor.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe:

Livakovic
Osayi-Samuel
Çağlar Söyüncü
Djiku
Mert Müldür
Fred
Amrabat
Tadic
Szymanski
Maximin
En Nesyri

Manchester United:

Onana
Mazraoui
De Ligt
Martinez
Dalot
Casemiro
Ugarte
Garnacho
Eriksen
Rashford
Höjlund

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin 85. Maçı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde 85. kez sahaya çıkacak. Daha önce oynadığı 84 maçta 43 galibiyet, 24 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, bu akşamki karşılaşmada galibiyet sayısını artırmayı hedefliyor.

Canlı Yayın ve Hakem Kadrosu

Karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. VAR hakemi ise Jerome Brisard olacak.

Mourinho Eski Takımına Karşı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, eski takımı Manchester United’a karşı bir kez daha sahaya çıkacak. 2016-2018 yılları arasında Manchester United’ı çalıştıran Mourinho, 144 maçta takımın başında yer almıştı.

Reklam Alanı

İki Takımın Son Karşılaşması 2016’da

Fenerbahçe ve Manchester United en son 3 Kasım 2016’da karşı karşıya gelmişti. Sarı-lacivertliler, Kadıköy’de oynanan bu maçı 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe’nin Avrupa Karnesi

Bu maç, Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarındaki 277. karşılaşması olacak. Temsilcimiz, bugüne kadar 110 galibiyet, 57 beraberlik ve 109 mağlubiyet aldı.

Bu kritik karşılaşmada Fenerbahçe, hem galibiyet serisini sürdürmek hem de gruptaki liderliğini pekiştirmek için sahaya çıkacak. Manchester United ise ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

KAYNAK: CNN Türk

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!