GR. ALTIN3.017,16
BTC67.679,98
ETH2.530,82
LTC71,87
BNB590,29
SOL172,26
AVAX26,10
ADA0,343148
DOT4,15
25 Ekim 2024, Cum

İnfo Yatırım’da üst düzey atama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Sermaye piyasalarında 34 yıldır faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, üst düzey bir atamayla ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre 30 yıllık sermaye piyasaları deneyimine ve başarılı bir kariyere sahip olan Kadir Gökhan Özalpİnfo Yatırım Satış ve Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından İnfo Yatırım’da Satış ve Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Kadir Gökhan Özalp, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında kariyerine başlayan Özalp, 2005 yılına kadar farklı aracı kurumlarda yatırım uzmanı, portföy yöneticisi ve fon yöneticisi görevlerini üstlendi. 2005 yılında Koç Yatırım’a geçen Özalp’ın kariyer yolculuğu Koç ve Yapı Kredi’nin birleşmesiyle Yapı Kredi Yatırım’da devam etti. 20 yıl Yapı Kredi Yatırım’da çalışan Özalp son 5 yılında bu şirkette Yurt İçi Satış Direktörü pozisyonunda görev alarak İstanbul bölgesindeki tüm şubeler, pazarlama ekipleri, dijital kanal satış ekipleri ve yurt dışı satış işlemleri yapan türev satış ekiplerinin sorumluluğunu üstlendi. İnfo Yatırım Satış ve Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Gökhan Özalp, ileri seviyede İngilizce biliyor.

İNFO Yatırım Hakkında:

1990 yılından itibaren sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYOSeyitler Kimya ve Skyalp Finansal Teknolojiler; halka kapalı Hedef Yatırım BankasıZen GSYOHedef PortföyColendi Menkul Değerler şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo YatırımBorsa İstanbul A.Ş. Pay PiyasasıBorçlanma Araçları PiyasasıVadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!