GR. ALTIN3.008,41
BTC67.929,50
ETH2.515,78
LTC71,26
BNB594,81
SOL175,69
AVAX26,46
ADA0,343043
DOT4,17
25 Ekim 2024, Cum

SEC, Coinbase davasını sürdürüyor…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para birimi platformunu içeren bir davanın devam etmesine izin veren yakın tarihli bir mahkeme kararını paylaştı. SEC, federal bir mahkemeyi Coinbase’in ara temyizini reddetmeye çağırdı.

Geçen ay, Coinbase, davanın reddedilmesini sağlayamadıktan sonra temyiz incelemesi istedi. Devam eden yasal çekişmede önemli bir gelişmeye işaret etti.

SEC’in duruşu, temyiz başvurusunun kabul edilmemesi gerektiğini savunduğu için Cuma günü gün yüzüne çıktı. SEC’e göre, Coinbase’in temyiz etmesine izin vermek, böyle bir kesinti için yeterli gerekçe olmadan işlemleri zorlaştırabilir. Bu, Coinbase’in uygun kayıt ve gözetim olmadan çalıştığını ve yatırımcı güvenliğini potansiyel olarak etkilediğini iddia eden Coinbase’in davayı reddetme hareketini reddeden 27 Mart 2024 tarihli bir mahkeme kararından kaynaklanıyor.

SEC’in avukatları, “Coinbase’in 28 U.S.C.  1292(b) uyarınca onaylanabilir bir soruya ayakkabı bağlamak için temyiz sorusunu manipüle etme girişimleri kendi kendini yeniyor” dedi.

Coinbase, davanın daha geniş kripto para birimi endüstrisini etkileyebilecek kritik hukuk sorularını içerdiğini ve bu yasal sorunları netleştirmek için acil temyiz incelemesinin gerekli olduğunu iddia ettiğini savunuyor. Platform, netlik olmadan, çalışma koşullarının belirsiz bir şekilde düzenleyici belirsizlik bulutu altında kaldığını iddia etti. SEC, davanın devam etmesi gerektiğine inanıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!