GR. ALTIN3.005,91
BTC67.858,28
ETH2.510,79
LTC71,22
BNB592,75
SOL173,46
AVAX26,35
ADA0,342278
DOT4,13
25 Ekim 2024, Cum

VanEck’ten büyük adım: İlk defa Solana ETF başvurusu yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

VanEck, Perşembe günü ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na spot Solana ETF başvurusunda bulundu. VanEck Solana Trust ETF’nin hala SEC’in onayına ihtiyacı var. Dosyaya göre Solana’nın fiyatının performansını takip edecek ve onaylanırsa ETF Cboe BZX borsasında listelenecek.

Şirketten Sürpriz Solana ETF Başvurusu

Firma, “kayıtlı broker-bayilerin spot SOL’da işlem yapma veya tutma ile ilgili olarak bu kurallara uyup uymayacağı ve nasıl uyabileceği konusunda henüz kesin bir düzenleyici rehberlik olmadığını” söyledi.

Özellikle, SEC’in geçen yaz Coinbase ve Binance’e karşı açılan davalarda SOL’u bir menkul kıymet olarak adlandırmıştı. Ancak buna rağmen, VanEck, SOL’un bir emtia olarak ele alınması gerektiğinin sinyalini veriyor.

X’deki bir gönderide, VanEck’in dijital varlıklar araştırma başkanı Matthew Sigel, SOL’un bitcoin ve eter gibi çalıştığını ve “blok zincirindeki işlem ücretleri ve hesaplama hizmetleri için ödeme yapmak için kullanıldığını söyledi. Ethereum ağındaki ETH gibi, SOL da dijital varlık platformlarında satabilir veya eşler arası işlemlerde kullanılabilir” vurgusu yapıldı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!