GR. ALTIN2.875,16
BTC62.911,42
ETH2.578,40
LTC67,34
BNB582,00
SOL144,44
AVAX27,03
ADA0,349173
DOT4,34
22 Eylül 2024, Paz

ABD Seçimleri: Biden ve Trump görüşmesi gündem oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

2024 başkanlık yarışmasının ilk görüşmesi gerçekleşti. Seçim döngüsünün ilk tartışmasının seçmenlerin Kasım ayında sahip olduğu iki ana seçeneği sergilediği için ortaya çıkıyor.

ABD Başkanı Joe Biden, tartışma boyunca daha sessiz kaldı. İyi hazırlanmış Trump karşısında oldukça sönüktü. Başkan Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump, Perşembe gecesi tarihi bir tartışmada karşı karşıya geldiler.

Tarihte ilk kez görevdeki bir ABD başkanı bir tartışmada eski bir başkanla karşı karşıya kaldı. Aynı zamanda, 2020’den bu yana Demokrat adaylık için ciddi bir meydan okumayla karşılaşmayan Biden ve Cumhuriyetçi aday Trump’ın yer aldığı ilk tartışmaydı.

Seçmenler düzenli olarak Biden’ın yaşı ve göreve uygunluğu konusunda endişeli olduklarını söyledi. Trump defalarca ABD’nin nasıl başarısız olduğundan, Biden’ın nasıl ülke tarihindeki en kötü başkan olduğundan ve dünyanın ülkeyi nasıl kötü bir şekilde gördüğünden bahsetti. Trump,

Joe, ülkemiz yok ediliyor. Sen ve ben burada otururken ve bu tartışmaya çok zaman harcarken. Bu bir tartışma olmamalı. O en kötü başkan, sadece benim söylediğim için benim hakkımda söyledi. Ama bakın, o ülkemizin tarihindeki en kötü başkan. Ülkemizi yok etti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!