GR. ALTIN3.005,91
BTC67.858,28
ETH2.510,79
LTC71,22
BNB592,75
SOL173,46
AVAX26,35
ADA0,342278
DOT4,13
25 Ekim 2024, Cum

JPM Coin yeni ödeme sistemlerini keşfediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Bir JPMorgan raporu, JPM Coin’in Alipay’in sahibi ve işletmecisi olan Ant Group’un küresel kolu Ant International ile milyarlarca doları sorunsuz bir şekilde işlediğini ortaya koyuyor. Rapor, şu anda JPMorgan tarafından kontrol edilen istemci tarafından barındırılan blok zinciri düğümleri için merkeziyetçiliği ve doğrudan istemci bağlantısını artırma planlarını vurguluyor.

JPM Coin, Programlanabilir Bankacılık ve Ödemeleri Keşfediyor

Küresel yatırım bankası JPMorgan, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Dijital Para Birimi Girişimi ve J.P.’deki Onyx Coin Systems ile işbirliği içinde oluşturuldu. Bunun için “Ticari Bankacılık ve Ödemelere Programlanabilirliğin Uygulanması” başlıklı bir rapor yayınladı.

Rapor, her ikisi de J.P. tarafından Onyx’in operasyonel ürünleri olan JPM Coin ve Programlanabilir Ödemelerden örnekler içeren ticari bankacılık ve ödemelerde programlanabilirliğin kullanımını araştırıyor.

JPM Coin, topluca JPM Coin platformu olarak bilinen blok zinciri tabanlı ve blok zinciri olmayan unsurların bir karışımı kullanılarak geliştirilmiştir. Blok zinciri bileşenleri, Enterprise Ethereum Alliance tarafından sürdürülen Enterprise Ethereum spesifikasyonuna bağlı, EVM uyumlu bir blok zinciri platformu olan Quorum’a dayanmaktadır.

JPMorgan’ın programlanabilir ödemeler özelliği, müşterilerin JPM Coin platformunda programlanabilir talimatlar tanımlamasını sağlar. Bu talimatlar, otomatik olarak yürütülen bir dizi olay tetikleyicisi, koşul ve eylem içerebilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BigBorsa ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!